Wat te doen met kerst in Amsterdam?

Ondanks dat het qua temperatuur bijna lente lijkt, is het over een paar daagjes toch echt tijd voor de gezelligste dagen van het jaar: kerst! Hierbij een aantal tips om te doen in Amsterdam zodat je helemaal in de kerststemming komt.

  • Christmasvillage on ice: Zoals elk jaar rond kerst is het museumplein weer omgetoverd tot idyllisch ijspaleis. Voor een echt kerstgevoel kan een middagje schaatsen natuurlijk niet ontbreken. Geen zin om je te begeven op glad ijs? Glühwein drinken in het omliggende christmasvillage mag ook!
  • Wereldkerstcircus in Carre: Het bezoeken van een kerstcircus is natuurlijk de ultieme kerstervaring! Dit jaar is het alweer de 31ste editie van dit meest bekroonde kerstcircus.
  • Wintercircus in Amsterdam Rai: Nog zo’n gezellig kerstcircus! Bezoek deze fantastische show met luchtacrobaten, trapeze acts, jongleurs en nog veel meer.
  • NNT kerstspecial: Na een overweldigend succes in Groningen is deze kerstspecial voor het eerst te vinden in de Amsterdamse Stadsschouwburg. Bereid je voor op een spectaculaire kerstshow met live band, paarden, baby giraffen, een slangenmens en nog veel meer!
  • Winterparade: Geen zin in weer een saai kerstdiner bij de familie? Kom dan naar de Winterparade in het Westerpark! Hier eet je aan een tafel van 120 meter lang genietend van een hele avond vol entertainment. Aan het eind van de avond mag iedereen zelfs een dansje maken op de tafel, ongetwijfeld een onvergetelijke avond.
  • Amsterdam Light Festival: De grachtengordel van Amsterdam is sprookjesachtig versierd met lichtjes voor het Amsterdam Light Festival. Je kan natuurlijk zelf op pad gaan om de lichtjes te bekijken maar je kan je ook een wandeling maken onder begeleiding van een gids of kies je liever voor een romantische boottocht om de lichtjes vanaf het water te bewonderen?

Laat een reactie achter

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.